dilluns, 12 de setembre del 2011

Des d'el balcó de casa...




A 11 de Setembre un cel realment impactant! Quant vaig veure el panorama que hi havia , no vaig tardar ni 5 segons a treure la càmera... em sembla que vaig fer bé. No es veu gaire sovint un cel aixi! Valia la pena corre perquè no va durà gaire aquest cel tot i que amb aquesta foto el podrem contemplar sempre que vulguem.




Bé , un invent que no sabia com sortiria i em sembla que es pot millorar però per ser el segon que faig , em sembla prou correcte... El Cut-out és una tècnica d'edició nova per a mi i em sembla que aquest treball (sense mirar amb lupa...) es salva una mica.

dijous, 8 de setembre del 2011

Racons

A Platja d'Aro , el mar les gasta així...

Llafranc i Calella , dos racons de la Costa Brava meravellosos.


                                      Port de Palamós , un clàssic de la pesca Catalana.

dimecres, 7 de setembre del 2011

Sau




Aquest paisatge és un dels meus preferits (de moment...). Considero que la edició , l'enquadrament i la composició estan molt ben equilibrats sobretot si tenim en compte que és un treball d'una persona que està comensant amb aquest món de la fotografia com és el meu cas...

dimarts, 6 de setembre del 2011

Colón

4 Maneres diferents de veura la mateixa fotografia , no sé , dins del meu nivell aficionat , entenc que es pot millorar moltíssim el revelat d'una i altre imatge però a mi m'agraden totes 4... què en penseu de tot plegat? Una abraçada a tots!!!